Hamsteri adevărați

Cumpărând un hamster de la noi vei fi sigur că este sănătos, și vei ști precis data nașterii acestuia. În plus, hamsterii noștri sunt îmblânziți de timpuriu, ceea ce va face împrietenirea voastră mult mai ușoară. Transportul de la crescătorie la tine acasă se face în condiții optime, cu un stres minim pentru hamster.

Hamsterii se livrează doar în București.

Sirian (0)
Campbell (0)
Roborovski (0)
Alb de iarnă (0)
Chinezesc (0)

Deocamdată nu avem hamsteri de vânzare.
Vârstă

Hamsterii pe care îi oferim au vârsta de peste cinci săptămâni, și nu vor fi vânduți hamsteri sub această vârstă.

Sănătate

Mulți hamsteri oferiți spre vânzare astăzi au un risc crescut pentru a dezvolta boli genetice recesive, cum este cancerul, tumorile, diabetul, diferite infecții sau coada umedă. Prin înțelegerea geneticii ce cauzează aceste afecțiuni se reduce drastic riscul apariției lor. Un crescător cu reputație nu va pune niciodată la vânzare un animal despre care știe ca are o afecțiune genetică, sau că este predispus unei boli genetice. Acordăm o mare atenție pentru prevenirea acestor boli, stocul folosit pentru reproducere fiind selectat în permanență.

Temperament

Un crescător destoinic se va uita mai departe de aspectul fizic și de sănătate, acordând atenție și temperamentului. Hamsterii cu un temperament nepotrivit nu trebuie folosiți la reproducere. Temperamentul unui animal nu se modifică prin îmblânzire, pentru că este o componentă moștenită genetic. Un hamster cu probleme de comportament, care arată semne de agresivitate față de stăpânul lui, are probleme serioase. Un hamster nu va trebui niciodată să arate vreun semn de agresivitate. Știind acest lucru, un crescător cu reputație nu va împerechea hamsteri ce au un temperament nepotrivit. Hamsterii sunt animale micuțe și drăgălașe, cu care copiilor le place să interacționeze. Nu există nici un motiv pentru care ar trebui împerecheați hamsterii în care nu poți avea încredere, de care să-ți fie teamă că vei fi mușcat. Temperamentul, bun sau rău, este transmis puilor prin ADN-ul părinților (mama, tatăl sau amândoi). Toți hamsterii noștri au un comportament blând și iubitor, fără tendințe agresive moștenite genetic.

Alte bonusuri

În plus de aceste lucruri, un crescător cu reputație își va asuma responsabilitatea pentru a-ți acorda tot sprijinul pentru a crește animalul cumpărat. Poți pune întrebări în ceea ce privește comportamentul, sănătatea sau alimentația unui hamster cumpărat de la noi, și vei primi răspunsuri corecte și la obiect. Magazinul cu hamsteri îți oferă informații extensive 24 de ore din 24, prin intermediului siteului nostru, sau ne poți contacta dacă dorești acest lucru. Orice nou proprietar de hamsteri este rugat să ne contacteze, indiferent de cât de neimportantă i se pare problema în cauză.

Deasemenea vom primi înapoi orice hamster cumpărat de la noi ce nu mai este dorit, indiferent de motive și indiferent de vârsta acestuia. Vom avea grijă de hamsterul returnat pentru restul vieții acestuia, mai degrabă ca el să fie nedorit și neglijat.

Poze cu puiuții din crescătorie